Микрон Доцев

Вие питате,
а г-н Микрон отговаря

Х
*Задължителни полета ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

За колко време г-н Микрон произвежда и ремонтира жило?

Г-н Микрон произвежда или ремонтира жила между 30 минути и 4 часа. Времето зависи от модела на средството за ремонт и неговата специфика. Посоченият времеви диапазон е валиден, когато не са налице форсмажорни обстоятелства.

Има ли наличности от видовете жила?

Г-н Микрон не поддържа наличности от жилата на склад поради обема на продуктовата гама. Използват се старите жила за модел. Необходимо е средството за ремонт да бъде на място в сервиза, за да се демонтира жилото или то да бъде предоставено или изпратено свалено с всички части към него (парчета и накрайници).

За колко време г-н Микрон рециклира механизъм на стъклоповдигач?

Г-н Микрон рециклира механизъм на стъклоповдигач между 60 минути и 2 часа. Времето зависи от това, какъв е моделът на стъклоповдигача и дали е демонтиран механизмът.

За колко време г-н Микрон ремонтира шибидах система?

Г-н Микрон ремонтира шибидах система от 2 до 10 работни дни. Времето зависи от проблема и наличността на резервните части, необходими за ремонта.

Дава ли г-н Микрон гаранция за извършен ремонт?

За всички рециклирани механизми г-н Микрон издава карта за 2 години гаранция. За производството на всички жила той дава гаранция за 1 година, за шибидах системите г-н Микрон дава гаранция две години( 1+1 : след изтичане на първата година, при профилактика на системата гаранцията се удължава с още една година).

Къде се изчаква, докато г-н Микрон ремонтира?

Клиентите биха могли да изчакат завършването на ремонта в удобния офис на г-н Микрон, в който има безжичен интернет, телевизия, вестници и списания.